Vaasan Palloseura

VPSTV:lle tuotettu minisarja - Vepsu Tekkers!

Vepsu Tekkers tahtoo muistuttaa, että jalkapallo ja urheilu ylipäätään ovat positiivisia asioita. Liikaa ei siis hampaita kiristellä, vaan vedetään hurtilla huumorilla. Päästäksesi sisään VPS Tekkersin hienouksiin, sinun ei siis tarvitse olla mitenkään hardcore-futismies tai pitkän linjan vepsulainen.

Vepsu Tekkers tarjoaa toki henkeen ja vereen VPS-ihmisillekin paljon. Framille pääsee menneen kauden pelaajien lisäksi seuran legendoja ja seuran junioreita. Oman mausteensa soppaan tuovat jokaisessa jaksossa esiintyvät julkkisvieraamme, jotka ensimmäisessä jaksossa ovat penkkipunnerruksen moninkertainen maailmanmestari Fredrik Smulter, sekä tunnettu video- ja valokuvaaja ja Youtubaaja Samuel Glassar.

Jaksoissa siis seuran pelaajat kisaavat keskenään erilaisissa lajeissa ja vieraat toisiaan vastaan edustuksen pelaajien avustuksella. Ja mikä tärkeintä, pilkettä riittää silmäkulmassa. YouTube-linkkiämme saa jakaa sen minkä ehtii sosiaalisessa mediassa ja se on myös pyrkimys. VPS tahtoo levittää urheilun ja jalkapallon sanomaa mahdollisimman laajalle ilon kautta. Sarjan tuotannosta ja julkaisusta vastaavat VPS ja Lowline Creative.

Päivämäärä

22.10.2016

Asiakas

Vaasan Palloseura

Kategoria

Minisarja
Vaasan Palloseura

Lowline Creative yhteystiedot

Sposti: info[ät]lowline.fi
Y-Tunnus: 2058342-6
Käyntiosoite: Tapionkatu 5
65230, Vaasa
Puhelin: +35840 733 2000

Ota yhteyttä

Yhteydenoton saavutat helpoiten lähettämällä postia osoitteeseen:

info[ät]lowline.fi


Olemme yhteydessä viimeistään
24h kuluessa.